Inspire2Live Choir

Van start!

Op donderdag 7 april 2011 j.l. is dit nieuwe koor onder de naam Inspire2liveChoir van start gegaan. De belangstelling was veel groter dan gedacht. Maar liefst 145 belangstellenden  waren deze avond aanwezig. Het was een avond met veel informatie. De doelstelling en de plannen werden door Peter uitgelegd. Aanwezig waren o.a. Jannie en Adrie Baijens, de ouders van Bianca en Wim Waninge namens het Erasmus Vriendenfonds MC. Na de koffie werden de aanwezigen door de zangcoach Annelies Schep getest voor de stemsoort. Hierna werd nog een refrein 4-stemming ingestudeerd en de avond werd afgesloten samen met de solist met het zingen van Glory, glory halleluja. Zo gingen we enthousiast en met veel nieuws naar huis. Op donderdag 14 april gaan we echt de hele avond zingen. Door de grote belangstelling zal er niet meer in de zaal maar in de kerk worden gerepeteerd. Het koor is vooral op zoek naar bassen en tenoren!!

Onder leiding van dirigent Peter Overduin zal het koor 1x per 2 weken repeteren.

De repetities vinden plaats in de Ontmoetingskerk te Alblasserdam, Blokweerweg 75, 2954 PC, telnr 078-6919417. De contributie bedraagt € 12,50.- per maand.

Op dit moment (1 januari 2022) bestaat het koor uit 165 leden. 

Vooral Bassen en Tenoren blijven hartelijk welkom!

 

Ontmoetingskerk – Hier houden we repetities

Naar aanleiding van het benefietconcert voor de scan van Bianca heeft Peter besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het koor zal voorlopig worden opgestart als een projektkoor. Het eerste projekt is een groot Benefietconcert in november. Ook voor de scan van Bianca. Nadere gegevens van dit concert volgen. Het betreft een gemengd koor dat een zeer gevarieerd repertoire zal gaan zingen in diverse talen. Wat is er mooier dan een start maken in de kerk van Bianca?? Annelies Schep is als zangcoach aan dit koor verbonden voor stemvorming e.d. Jan Vayne zal één van de vaste pianisten zijn op de concerten. Op donderdag 7 april zal de kennismaking en oprichting plaats vinden. Wij willen U dan ook graag uitnodigen om op donderdag 7 april vanaf 19.30uur kennis te komen maken en in te schrijven als koorlid. Onder het genot van koffie of thee zullen we meer bekend maken over de toekomstplannen en het benefietconcert in November. Op donderdag 14 april gaan we dan officieel van start. Iedereen die graag zingt en vooral ook die wil zingen in strijd tegen kanker of andere goede doelen willen wij van harte uitnodigen om zich op te geven als koorlid. Het koor zal zich voornamenlijk gaan richten op concerten voor goede doelen. Als u nooit gezongen heeft bent u ook van harte welkom. Opgeven kunt u bij de secretaris:
Bert van Es, Merelstraat 36, 3334 AA Zwijndrecht; secretariaat@inspire2livemusic.nl
06-23683930 of 078-6101306

Zegt het voort!!Neem vrienden en bekenden mee en ervaar hoe het is om samen te zingen en concerten te geven!

Koorfoto 2014 in Basiliek te Oudenbosch
Foto Inspire2liveChoir 2

Eén reactie op Inspire2Live Choir

  1. Jan de Geus schreef:

    Als koorlid van het BigRivers Ameezingkoor sta ik al twee jaar “droog”. Wil graag zingen en misschien is uw koor weer van start gegaan en kunt u nog een man gebruiken. Ik hoor graag van u.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *