Online concert uit Nieuwpoort.

NIEUWPOORT/REGIO • Omdat het Inspire2LiveChoir uit Alblasserdam momenteel niet kan optreden in verband met de coronamaatregelen, heeft dirigent Peter Overduin een andere activiteit opgestart om geld in te zamelen voor het goede doel; online concerten.

Tijdens deze bijzondere concerten genieten kijkers en luisteraars niet alleen van mooie muziek, maar is er ook een mogelijkheid om toch te doneren voor het goede doel. Het Inspire2liveChoir had dit jaar gekozen voor het Prinses Maxima Centrum, afdeling kinderoncologie als goed doel.

Het eerste online concert is opgenomen vanuit de Hervormde Kerk te Nieuwpoort. De volgende muzikanten hebben hun medewerking verleend: André de Jager op orgel, Hans Veldhuizen op de vleugel, sopraan Annelies Schep, Yta van der Zwaag op de hobo en Severin van Dijk op dwarsfluit.

“Het is een zeer afwisselend programma geworden waarin de musici zowel samen als alleen optreden”, legt Peter Overduin uit. “Tevens zijn de onderzoekers en artsen kort aan het woord om het onderzoek wat wij steunen verder uit te leggen.”

Hij wenst alle kijkers en luisteraars veel plezier en vraagt om een donatie te doen voor onderzoek hersentumoren bij kinderen. De donatie kan op NL10 RABO 0113 4491 35 ten name van de Stichting Inspire2liveMusic. Alle giften gaan voor 100 procent naar het doel, want de kosten zijn gesponsord.

Het concert is te vinden op www.youtube.com en dan de zoekterm ‘Concert Nieuwpoort 2020’. Voor meer informatie, zie ook de website www.inspire2livemusic.nl.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *