NIEUWJAARSCONCERT ZEER GESLAAGD

Het Nieuwjaarsconcert 2012 is een onvergetelijke middag geworden. In een uitverkochte Bethlehemkerk genoten bijna 900 bezoekers en koorleden van een grandioze middag. Koorzang, solozang, orgel en pianosoli wisselden elkaar af en zo vloog de middag om. Jan Vayne improviseerde o.a. op door het publiek opgegeven liederen. Opera Familia was een groot succes. Geweldig gezongen! Er werd € 7500,-overhandigd voor het Sophiaziekenhuis en de collecte bracht nog eens ruim € 2500,- op voor het fietsteam Alpe d’HuZes. Allen die dit mogelijk hebben gemaakt heel hartelijk dank!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

6 reacties op NIEUWJAARSCONCERT ZEER GESLAAGD

 1. Marika Kolkman schreef:

  niet alleen het publiek en de koorleden hebben genoten.
  ook Opera Familia heeft erg van de middag genoten, vertelden ze me. het was voor het eerst dat ze op deze manier een optreden hadden, samen met koren, en dat is ze heel goed bevallen. toch leuk om te horen 🙂

 2. Een groot woord van dank en respect voor Peter en Karin Overduin. Hun geweldige inzet en drijfkracht hebben er ditmaal toe geleid dat – mede dankzij de koren, Opera Familia en Jan Vayne – een bedrag ad EUR 7.500 werd ingezameld voor de Afdeling Oncologie van het Sophia Kinderziekenhuis. Van dit geld blijft niets aan de strijkstok hangen, het zal integraal worden aangewend voor de aanschaf van o.a. wanddecoratie en speelgoed voor de Afdeling Oncologie. Op deze Afdeling wordt pijnlijk duidelijk dat kinderen, hoe ziek zij ook zijn, willen spelen en afleiding nodig hebben. Dankzij dit geweldige bedrag kunnen de kinderen worden voorzien in het nodige speelgoed en daarmee hopelijk de nodige afleiding. Nogmaals dank!

 3. Marianne Warringa schreef:

  Hallo Karin en Peter, We hebben kippenvel momenten gehad van jullie koor tijdens het nieuwjaarsconcert en ook genoten van Jan Vean en Opera Familia. We zijn jullie erg dankbaar.Graag tot de volgende keer.
  Groeten en veel liefs,
  Egbert en Marianne Warringa.

 4. Arie en Marja Groen schreef:

  Hallo beste mensen.

  Wat hebben wij van het nieuwjaarsconcert genoten.
  Het was in 1 woord TOP.
  Wij hopen nog vaak van jullie koor te mogen genieten.

  Hartelijke groet van fam. Groen.

 5. admin schreef:

  Hallo
  Wilde even laten weten dat we een super mooie middag hebben gehad wat een zang , muziek en zeker de dirigenten niet vergeten het was TOP houden zeker in de gaten voor een van de volgende concerten , even leuk om te zeggen zei tegen me zoon dat ik JanVayne had gezien hij zei hij was s’avonds bij ons werkt bij de heeren van ambacht
  veel suc 6 met alles wat jullie doen
  Groetjes Ria van der Poel

 6. Willem Dreschler schreef:

  Ik heb heel erg genoten van jullie concert. vooral het optreden van Opera Familia heeft me erg geraakt. heel veel succes met jullie verdere concerten.

  hartelijke groeten,

  Willem Dreschler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *