Indrukwekkend Benefietconcert

In een uitverkochte Bethlehemkerk te Papendrecht vond afgelopen zaterdag 22 januari het Benefietconcert plaats tbv de scan van Bianca. Het was een indrukwekkende en ook emotionele middag. Als thema voor dit concert was gekozen voor het bekende lied Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder … niet zonder ons. (klik link om te beluisteren). Door de koren en de musici werd een prachtig afwisselend programma gebracht. Het concert werd geopend met het opkomen van de zingende sopraan Annelies Schep met het lied You’ll never walk alone waarna alle aanwezigen later ook meezongen. Geweldig! Aan het eind van het concert werd de cheque overhandigd aan de ouders van Bianca. Het mooie bedrag van € 11.974. Maar door de collecte en verkoop van wijn en CD’s na afloop van het concert is de tussenstand nu € 13.500. Wat een geweldige opbrengst. Iedereen die hier aan mee heeft gewerkt HEEL, HEEL hartelijk dank!! De (dubbel) CD van deze middag is te bestellen op 078-6818260 of karinoverduin@hotmail.com Kosten zijn € 12,50 (excl. verzendkosten). Ook deze opbrengst naar gaat hetzelfde doel.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

4 reacties op Indrukwekkend Benefietconcert

 1. Anja schreef:

  Ik ben al vele jaren lid van Chapeau. Was afgelopen zaterdag diep onder de indruk, wat een prachtmiddag! Heel veel succes met jullie mooie werk voor dit goede doel!

 2. arie en dicky borsje schreef:

  Peter en Karin,
  Hebben veel bewondering voor dat wat jullie zaterdagmiddag georganiseerd hebben.
  We hebben met heel veel plezier en met ontroering hier aan mee gewerkt .
  Fijn dat we met zoveel mensen ons ingezet hebben voor het goede doel.
  Hartelijke groet Arie en Dicky

 3. Bermerpap schreef:

  Wij zullen deze mooie middag niet vergeten.
  Het was fantastisch om erbij te zijn en om jullie te helpen!!

 4. admin schreef:

  Peter & Karin, wat een prachtprestatie hebben jullie weer neergezet. Ontzettend trots op wederom zo’n prachtig initiatief van de Overduintjes! Nu tijd voor jullie om weer even bij te komen de komende dagen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *