Deelnemers 2018

foto finish 2013 2

Peter Overduin met Karin en Klaudia na de finish op de Mont Ventoux van 2013. Ik wil dit jaar, 2018, opnieuw deze bergreus bedwingen. Samen met het team van Inspire2liveMusic.  Karin  was 33 toen zij borstkanker kreeg en  10 jaar later kwam de kanker terug tussen borstvlies en longvlies. Later kwamen er uitzaaiingen in lever, wervels en buik. Helaas is Karin op 3 december 2017 overleden. Daarom zet ik mij al jaren in met fietsen en zingen om deze ziekte een halt toe te roepen. We gaan voor een maximale opbrengst en inspanning op vrijdag 7 september 2018!

Voor meer informatie over deelnemers, acties en opbrengsten verwijzen we naar de site:
www.inspire2livemusic-classic.nl

——————————————————————————————-

 

 

 

 

 

 

2 reacties op Deelnemers 2018

  1. Rob Frau schreef:

    Langs deze weg wil ik alle leden van het team inspire2livemusic suc6 wensen met de beklimmingen van de kale berg en met het geld in zamelen voor het goede doel.Ook wil ik nogmaals mevrouw Verheul die mij in 2013 op de ALPE D’HUEZ en Karin Overduin in 2012 op de Mont Ventoux hebben gesteund om boven te komen .Zonder zulke fantastische mensen kun je niet zo mooie evenement volbrengen. Groetjes Rob Frau oud deelnemer ven2cops 2012 en bike4thecure 2013.

  2. johan verheul schreef:

    Peter, Altijd weer een inspirerende boodschap voor mij. Zet me daarom van harte in om samen met vele anderen dit doel te bereiken. Dank je wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *