FIETSTEAM

Op 11 september 2015 zal er een team van Inspire2liveMusic de Mont Ventoux gaan beklimmen.  Het team doet mee met een eigen evenement namelijk de Inspire2livemusic-classic.

De opbrengst van 2015 is bestemd voor de Stichting Pink Ribbon. Het geld zal worden besteed aan onderzoek naar (uitgezaaide) borstkanker.
Zie ook de site www.inspire2livemusic-classic.nl

Voor meer info over bv de deelnemers verwijzen we naar de genoemde site.

Peter is  in het (trotse) bezit van een nieuwe, eerste en enige Inspire2liveMusic fiets. Full carbon, met logo en naam en opgebouwd door Piet Fase. Zie ook www.fasefietsen.nl Hieronder het resultaat. Klik op fiets voor vergroting.

5 reacties op FIETSTEAM

 1. Wij willen de fietsteams ontzettend veel succes wensen op de Alpe d´Huzes

 2. Bert van Es schreef:

  Hallo Fietsteam
  Ik ben blij dat ik met het Inspire2liveMusic fietsteam mee mag doen voor het zo belangrijke doel, ik heb er veel zin in.
  Deze zomer heb ik een fiets aangeschaft, en ben ik al aardig aan het trainen, afgelopen zaterdag (27 aug) de Molentocht gefietst (80 km) viel niet echt tegen.
  Mijn complimenten voor de mooie fietskleding, ziet er heel flitsend uit.
  Ik hoop dat we snel een keer met het team kunnen gaan fietsen.

 3. Bert wil ook graag mee in dit team om de Alp ook een keer meegemaakt te hebben.
  Jullie doen het immers voor het goede doel.

 4. Henny van den Helder schreef:

  Beste Peter.
  Of het programa nu druk wordt of niet we doen het allemaal voor het doel, en daarnaast is het ook nog gezelig zo week. In de winter licht door trainen dan moet het goed komen. Ik ben trots dat ik dit deel mag uit maken van dit team.

 5. peter_overduin schreef:

  Beste kanjers. We gaan ervoor! Met een eigen team van Inspire2liveMusic meedoen aan de Alpe ‘d HuZes. Dat zal een bijzondere belevenis worden. Daarnaast ook nog concerten met ons eigen koor in de prachtige kerk van ‘l Alpe d’Huez.
  Een druk programma voor de fietsers en zangers maar geweldig om te doen! Ik verheug me er op om ons team in eigen kleding te zien fietsen! Allemaal suc6!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *