Benefietconcert Strijen zeer geslaagd.

Het Benefietconcert in Strijen is een zeer geslaagd concert geworden. In de prachtige Lambertuskerk werd het samen met de aanwezigen een fijne middag vol met afwisseling. Chapeau en het Inspire2liveChoir hadden een mooi programma samengesteld. Annelies die een prachtige solo zong met een persoonlijk verhaal vooraf. Indrukwekkend was het speciale Alpe d’Huzeslied “Dichter bij de hemel kom ik niet”. En ja, het lied “Amen” werd lekker swingend gezongen. Door de koorleden Tiny van Dorp en Johan Verheul was vooraf al 2350 euro opgehaald aan sponsorgeld. De collecte bracht ruim 1000 euro op. De gebr. de Koning hebben de hele dag bolussen gemaakt en dat bracht nog eens 1000 euro op. In totaal werd het geweldige bedrag van 5420,45 euro opgehaald!!

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

3 reacties op Benefietconcert Strijen zeer geslaagd.

 1. Johan en Ria Verheul schreef:

  Geweldig vonden wij het (voor ons het eerste concert), de sfeer, Annelies, het mooie programma, Dichter bij de hemel kom ik niet, maakte wel iets los bij diverse mensen en dan natuurlijk “de opbrengst”. We kijken uit naar 30 april!

 2. Lia van Wingerden-Been schreef:

  Bedankt, koorleden, dirigenten en solisten. Vocaal en instrumentaal wisten jullie menigeen te ontroeren. Wat een grandioze middag hadden mijn moeder en ik bij jullie geweldig mooie concert in de prachtige Lambertuskerk.
  Ben blij dat dirigent Peter Overduin mijn wens om het Amen nog eens te herhalen, meteen honoreerde. Fijn dat mijn tante ons had gevraagd om te komen en leuk om nog andere bekende mee te zien zingen. Heerlijk ook te vernemen dat er een goede duit voor het goede doel is gegeven en heel veel succes straks op de Alpe d’Huez in de Notre Dame aldaar!

 3. Bermerpap schreef:

  Kreeg na afloop van publiek complimenten voor het mooie concert.
  Amen 2 keer gezongen geweldig.
  De opbrengst ook weer heel mooi. Op naar het volgende concert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *