Aktie Ven2Cops voor scanapparaat Bianca

Beste allemaal,

U hebt het inmiddels uitgebreid in de krant kunnen lezen. Het scan-apparaat van Bianca. Om tumoren veel effectiever te kunnen bestrijden en de kans op overleven te verdubbelen!! Er is 1 miljoen euro nodig.  De eerste 100.000 is binnen. Door akties en giften.

Als Ven2Cops van de politie Zuid-Holland-Zuid doen wij ook een aktie. Bovenstaande CD’s kunt u bestellen. Denk ook aan familie, vrienden, kennissen enz. Jan Vayne heeft in overleg mij de CD ter beschikking gesteld voor de inkoopsprijs. Prachtige piano muziek van bekende popsongs.

Komt allen tezamen: door mij ter beschikking gesteld van dit doel. Koorzang van gemengde koren, mannenkoren, orkestsoli, solisten, trompet, orgel en piano. Live-opnamen van diverse concerten in bekende kerken.

De prijs is slechts € 9,99 per stuk.!!!!!!! Excl. verzendkosten. (2 voor € 20.-) Van elke CD gaat er € 6.- naar het doel.

Ook te bestellen  bij karinoverduin@hotmail.com Het bedrag kunt u overmaken op:  1198.47.930 tnv Karin Overduin-Voogt ven2-4cancer te H.I.Ambacht. Stuur deze mail door aan al je mailadressen. Zie voor meer info van Bianca en scanapparaat: www.walkingonadream.nl

Af te halen vanaf a.s. maandag bij mij op de Overkampweg 109 te Dordrecht. Ook af te halen bij Sluimer Schoenen, Buitendams 37 te Hardinxveld-Giessendam, Vermaas Kleding, Kerkbuurt 26 Sliedrecht, Evangelische Boekwinkel Boeketcetera, Dorpsstraat 35 te H.I.Ambacht.

Streefbedrag: € 5000.- Help ons dit te realiseren en bestel.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *