LAATSTE NIEUWS

Het Inspire2liveChoir is weer actief met repeteren en concerten!

Het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam telt op dit moment 165 leden en is weer volop begonnen met repeteren en concerten organiseren. Nieuwe leden zijn van harte welkom! We repeteren om de 14 dagen op donderdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in de Ontmoetingskerk, Blokweerweg 75 te Alblasserdam. Informatie: secretariaat@inspire2livemusic.nl.
Ook dit jaar zijn alle opbrengsten voor het Prinses Máxima Centrum, kinderoncologie, onderzoek naar hersentumoren.
De concerten voor het eerste halfjaar 2022 zijn:
23 april: Papendrecht-Bethlehemkerk
22 mei: Rotterdam-Breepleinkerk

—————————————————————————————————————

Aan het eind van het 2e kwartaal 2021 konden we opnieuw een mooie cheque van 15.000 euro uitreiken aan het Prinses Maxima Centrum.

Het bedrag is opgebouwd uit de doorbetaalde contributies, een gift van 1500 euro, onlineconcerten maar vooral ook de ruim 5000 euro van de Paasactie door het Createam.

Iedereen heel veel dank die hieraan meegeholpen heeft.

In totaal hebben we nu € 90.000 gedoneerd aan het onderzoek voor hersentumoren. Een prachtig bedrag waar we allemaal blij mee en dankbaar voor zijn.

dec 2020      NIEUWSBRIEF INSPIRE2LIVECHOIR

Lieve koorleden,

-De laatste nieuwsbrief van 2020. En wat had ik die graag anders ingevuld. Zomaar ineens werden we uit elkaar gerukt en zagen we elkaar niet meer op repetities en concerten. Werd de agenda leeggemaakt. Eerst voor 3 maanden. Toen weer voor 2 maanden en inmiddels is de agenda totaal leeg. Gemis en verdriet is onder andere het gevoel waar ik op terug kijk dit jaar.

Onze koren, het niet kunnen zingen, is in geheel maar een klein probleempje als je naar de situatie in de wereld kijkt. Vele mensen hebben zorgen om hun gezondheid, hun baan en hun financiën. Ook in de culturele sector komen de maatregelen keihard binnen. En er is geen uitzicht voorlopig op een inkomen. Het gaat nog wel even duren voordat we weer terug zijn bij normaal.

En toch gebeuren er ook hele mooie dingen met elkaar. We hebben in dit jaar 60.000 euro kunnen overhandigen aan ons doel, het Prinses Maxima Centrum. Ongelofelijk mooi dat we dit met deze unieke en bijzondere koren hebben kunnen doen. Dus daar kijken we dan met blijdschap op terug. Zoveel mensen die doorgaan met acties, contributie betalen en ook giften die we nog steeds binnen krijgen. Ongelofelijk mooi.

-Namens het bestuur willen we iedereen bedanken, willen we zeggen dat we enorm trots op jullie zijn, en tot slot mooie en goede dagen wensen.

Geniet van alles wat wél kan en mag. En laten we hopen dat we elkaar gezond in 2021 weer gaan zien, dat we weer kunnen zingen en concerten geven.

Alle goeds en liefs van ons uit Molenaarsgraaf. XXX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *