Inspire2liveChoir genomineerd voor Leukste Koor van Nederland!

Update: Het Inspire2liveChoir is een waardige 2e geworden. We moesten het opnemen tegen Popkoor Prestige uit Hoorn. Maar Prestige heeft 13 koren door heel Nederland en meer dan 1100 leden. Dat wij dan 2e zijn geworden is alsnog een grote prestatie. Bovendien hebben we het koor en doelstelling landelijk goed op de kaart gezet. Iedereen die heeft gestemd hartelijk dank!

Door een actie van Radio 4 De Klassieken is het Inspire2liveChoir genomineerd als Leukste Koor van Nederland. En daar zijn we trots op. Om te winnen hebben we de meeste stemmen nodig. We willen jullie dan ook vragen om te stemmen op ons koor. Er zijn nog 4 andere koren genomineerd maar natuurlijk willen we graag winnen. Gezien onze doelstelling zijn wij het meest bijzondere koor van Nederland en uniek. Op vrijdag 24 juni zal Peter Overduin tussen 09.15 en 09.30 uur een korte pitch geven van 30 seconden. Aan het eind van de uitzending wordt de winnaar bekend gemaakt.

Vindt u het Inspire2LiveChoir het allerleukste – maar eigenlijk vooral het meest bijzondere koor van Nederland? Breng dan uw stem uit op http://bit.ly/leukstekoor. Alleen even op de link klikken naar Inspire2liveChoir gaan en stemmen. Dat is alles. We staan nu 2e dus we hebben je stem nodig. Je kan meerdere keren stemmen op alle apparaten die je hebt. En na 24 uur weer. Bedankt!!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *